onsdag 19 augusti 2009

En liten uppdatering

Hej hej Bloggen hallå!

I maj skrev jag om vårt "lilla äventyr på Mjörn". Nu har det visat sig att den motorn är utom all räddning och har fått sälla sig till skaran före detta fungerande och bra-att-ha-prylar. *suck*

Det är väl fortfarande diskutabelt varför motorn skar, den har ju fungerat felfritt tills den var inne på reparation på något som slagits sönder och som märktes först vid upptagande av båten förra hösten. Men båtfirman svär sig fri, men menar på att en cylinder har skurit på grund av att den inte fått någon olja. Tilläggas i frågan kan, att älsklingen har hittat lösa skruvar som båtfirman inte har satt fast som det ska, som de nu hävdar inte har med orsaken till att motorn skar att göra.

Men de svär sig som sagt fria och vad har vi vanliga då att sätta emot det? När ord står mot ord så kostar det skjortan att rådfråga en sakkunnig och få "a second oppinion".

Summa summarum, det måste till en ny motor och tydligen blir det en sådan om inte en allt för snar framtid så det blir kanske någon fisketur på Mjörn under hösten om vi har tur.

Tjillivippen från skeptiker-Caramel

ps. Hur gick det idag, svärmor? *nyfiken*

3 kommentarer:

 1. Jo vars! Det gick 'la bra! Ring gärna om du orkar!/Kram, Anja

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är in då och då och läser i din blogg vad som händer i ditt liv. Hade du bott lite närmare hade jag tittat in på besök. :)
  Ha en fortsatt trevlig dag.
  Kramar från cecilia i ostvik

  SvaraRadera
 3. Nämen, vad kul att höra att du tittar in, Cia.
  Du hade varit så välkommen på besök! :)

  För tillfället hade det nog bjudits på något bakverk med blåbär i... men å andra sidan är du ju mästarinna på bakverk, är fortfarande väldigt tacksam för den underbara tårta du skapade till min mor!

  SvaraRadera