lördag 29 augusti 2009

Aja baja fru Caramel!!

Hej hej Bloggen hallå!

I går gjorde jag det oförlåtliga, jag glömde att köpa burkmat till katterna som de alltid får på fredag och lördag kväll. Det är otroligt hur katterna och framförallt Bettan har stenkoll på när det är helg. Det felar aldrig!!

När jag efter lite handlande och sådant äntligen kom hem i ösregnet så slog det både älsklingen och mig att jag glömt att köpa burk till kissarna.

Bettan är otroligt duktig på att göra sig förstådd när hon vill något. I går så strök hon runt benen och småjamade, tittade på oss och sedan på skåpdörren, till det skåp hon vet att vi förvarar burkarna och sen tittade på oss igen och knäppte med ögonen sådär som bara katter gör.

När hon förstod att det inte blir någon burk i går så lade hon sig på en stol och blängde anklagande på mig resten av kvällen för att med jämna mellanrum upprepa ovan beskrivna ritual.
Vår missnöjda misse

Uschiamej vad dåligt samvete jag hade igår, så idag har vi verkligen sett till att inte glömma köpa burkmat till våra små vänner.


Tjillivippen från glömske-Caramel

1 kommentar:

  1. Men Bettan då! Det finns VÄRRE saker här i världen! Vad du ser sur ut - inte så klädsamt för en dam...;))!/Kram på dig bara för att du ser så go' ut även som sur ;))!Anja

    SvaraRadera