Om Caramel

Vem är då jag?

En norrländska i exil sedan drygt 10 år tillbaka som just återgått i arbete efter ett års föräldraledighet. Uppvuxen i en villa på landet utanför Skellefteå. Har bitsk humor, stor portion ironi, självdistans och en jäkla massa åsikter om olika saker och ting. Jag säger vad jag tycker och tänker, men är inte elak.

Hemma på mamma gata


 Jag och min bror när vi var små
 
En dag fick jag för mig att lämna lilla Skellefteå för äventyr i stora vida världen. Styrde kosan mot Göteborg för studier vid universitet. Efter slutförda studier blev jag kvar då jag fick anställning inom Göteborgs stad.

Blev hittad i cyber-rymden av min älskling 2006. Tänk så enkelt och  självklart allt blir när man funnit den rätte. Vi gifte oss i rådhuset i Göteborg 9 maj 2008, en dag med strålande sol från klarblå himmel med våra allra närmaste och käraste närvarande.

 
Första kyssen som äkta makar

Herr och Fru C


Bor i ett litet rött hus i skogen med min älskade make, vår son Elias och våra tre katter. Man kan också säga att vi har lite "bonusdjur" i form av alla de rådjur och fåglar vi matar under vintern.


16 maj 2011 kom vårefterlängtade son Elias till världen. Som en av mina kursare från Universitetet uttryckte det: " Att få barn är det mest underbara, men ångestframkallande man kan vara med om i livet". Jag kan bara instämma. Elias är det bästa som hänt oss trots att hela vår värld har vänts upp och ner. Han är vår lilla mirakelpojke!


Elias just hemkommen från BB
 
Elias go och glad juli 2011

Elias på namngivningen 9 juli 2011

Elias 27 september 2011


Vår fina tomte december 2011

 Med vovvarna hos mormor och morfar januari 2012

 På utflykt i Slottsskogen våren 2012

 Oftast go och glad, vår lilla ögonsten

Tyson och Elias har något på gång!
Om några år lär de vara oskiljaktiga

 Cruisar bak på pappas cykel

 Jupps, nu står jag själv utan problem

Vilket Hollywood-smajl redan vid året! 
Bland mina passioner kan nämnas familjen, matlagning, bakning.  Trädgården har sannerligen fått stryka på foten sedan Elias ankomst.

Tja, detta var väl en kort beskrivning av vem som sitter bakom tangenterna för denna blogg.


Undrar över något? Det går alltid att ställa frågan, men det är inte alltid att jag vill svara. Försöker att vara personlig men inte allt för privat så här till allmänhetens beskådande.