lördag 4 april 2009

Filmtime

Hej hej Bloggen hallå!

Igår var det äntligen fredag!

Veckan som gått har varit full av aktiviteter på jobbet. Det har varit två dagar datautbildning och en heldagskonferens. Däremellan har kalendern varit fulbokad med klientbesök och massor med skrivjobb som alltid.

Så i går på väg hem hyrde vi film för en soft hemmakväll efter en lång vecka. Vi bestämde oss för att hyra senaste Bond-filmen Quantum of solace.


Precis som många kritiska röster till filmen tyckte både älsklingen och jag att filmen blev bara en lång uppradning av våldsamma actionscener och storyn i filmen var tunn. Den enda fördelen med modernare Bond-filmer är att numera är kvinnorna inte menlösa våp med enda syftet att behaga, utan faktiskt rätt tuffa donnor. Hipp hipp hurra för Kvinnokampen!

Sen kan jag inte rå för, men jag tycker inte att Daniel Craig är "rätt Bond". Visst, han är säkerligen en bra skådespelare men han saknar det där lilla extra. Älsklingen och jag diskuterade lite om vem som varit den bästa Bond hittils och vi var rörande överens om att det var Pierce Brosnan. Brosnan har den där lite småsnobbiga klassiska stilen som passar så bra till Bond-karraktären.


Tjillivippen från film-recencenten Caramel som nu ska ut i det vackra vädret och härja lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar