lördag 11 april 2009

Hej hej Bloggen hallå!

Idag har varit ännu en lång dag med arbete på huset. Som belöning för detta så passade vi på att ta fram grillen för första gången i år. Älsklingen har längtat efter att åter få vara grillmästare. Dagens rätt på grillen är vitlöksmarinerad fläskfilé med grillade grönsaker. Åhh, det är så underbart gott med färsk grillad sparris. Det är något som jag har längtat efter.


Älsklingen och jag har hittat en produkt på matvaruaffären vi gärna slår ett slag för och det är Tångrom. Det är en vegetarisk variant av rom, med näst intill inga kalorier, noll kolesterol och har aldrig för "fiskig" smak som vanlig rom ibland kan ha. Den använder vi oftast till avokadoröra med vitlöksmarinerade kräftstjärtar!! Underbart gott och lagomt lyxig för en påskafton.


Dagen till ära har även kissarna fått det fint vid deras matplats. Vad skoj det är att äntligen kunna gå ut i trädgården och hämta in de material man vill ha för att kunna sätta ihop ett litet arrangemang. Fastän dagens blev pyttelitet men urgulligt.



Nu är det dags för lite mys i soffan med min älskling och bara njuta av påskledigheten.


Tjillivippen från pysslig påsk-Caramel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar