tisdag 14 april 2009

Byggandet på huset

Hej hej Bloggen hallå!

I dag är det vardag igen. Snacka om att det kändes som om man vaknade upp med århundradets baksmälla i morse. Det känns i varenda cell i kroppen att vi byggt hela påskhelgen och att jag inte är van vid allt för mycket kroppsarbete. Det var först vid halvåttatiden i går kväll som vi klev ner från byggställningen och kände oss någorlunda färdiga med vårt arbete.

Huset innan vi började bygga, byggställningen är på plats och älsklingen säkrar altanen som vi fick delvis demolera för att få ställningen på plats.


I halvtid, lördag eftermiddag just innan vi började grilla såg det ut så här. Pillandet med spottlightsen och dragandet av el och inte att förglömma att sätta nät överallt, så att vi inte får getingar, humlor, fåglar eller fladdermöss om inneboende, tog större delen av lördagen.


Och så igår, när vi valde att lägga av så hade vi hunnit så här långt. Nu är det bara ett par små brädlappar kvar, som vi fixar lätt med stege och att stänka på lite färg, så att allt nysnickrat matchar resten av huset.


Det ser kanske inte ut att vara så svårt att få upp dessa plankor men det har tagit rejält med tid att göra detta. Jag måste erkänna att det var rätt krävande att bygga ovanför huvudet och stå hela helgen med armar och händer över huvudet.

Tjillivippen från en snickeri-Caramel

Ps. vem lade märke till mitt försök till påsk-pyntning?

1 kommentar:

  1. Både du och Tobbe är så duktiga så! Jag är hemskt impad över era arbetsinatser! Ni är så himla duktiga och det blir så fint!

    Kram från Skogsvägen! Anja

    SvaraRadera