måndag 25 maj 2009

Ännu en vårpremiär!

Hej hej Bloggen hallå!
Igår afton tog älsklingen och jag fram våra cyklar och gjorde dem lite vårfina genom smorsel, dammning och lite mera luft i däcken. Sedan tog vi oss på årets första cykeltur. Kan i alla fall stoltsera med att det var inte alls lika jobbigt att cykla som tidigare år. Uppenbarligen är det mååånga fördelar med att krympa och bli mindre, samtidigt som regelbundenheten i träningen blir bättre.

Hur var det där med att skapa sig en ny vana nu igen? Det tar 21 dagar, och hur länge har jag hållit på med att kuta runt i skogen?? Ehhh.... minnet är kort men intensivt, men jag tror inte att det är allt för långt kvar nu innan det är en vana *ler*.


Herre jisses vad det är pollen överallt. Det går inte att sitta någonstanns utan att bli gul. Älsklingen blev som en geting, gul-svartrandig när han satte sig i vår hamock (stavas det så?).

Vår svarte-katt Ares är inte svart längre, han är lite odefinierbart gulaktig i pälsen av all pollen. Han skulle verkligen behöva badas, men så fort det kommer på tal så protesterar älsklingen å de högljudaste för han är av åsikten att katter kan sköta sin hygien själva och behöver inte inblandning av oss människor.

Vi spånar vidare på vår semestertripp... senaste planerade stoppet på resan är Baggböle, ett litet samhälle som älsklingen tycker har ett väldigt roligt namn men med en fin herrgård.


Nåväl, tror det är dags att sätta igång med dagens arbete, ska nämligen vara back-up till en av mina arbetskamrater som inte riktigt hängt med i nya systemet.

Tjillivippen från morgontrötta Caramel

ps. det är inge vidare att blogga från jobbdatorn, styckena blir ändå bara ihopgrötade till en enda klump om man inte redigerar med HTML-taggar vilket är överkurs denna tiden på dygnet. *suck*

1 kommentar:

  1. Kära Caramel! Vilken syn för gudar - sonen som en geting ;))! DET borde du ha dokumenterat med em bild ;))!

    Låter så myyyysigt med era semesterplaner!/Kram, Anja

    SvaraRadera