onsdag 24 februari 2010

Tänk så det kan bli

Hej hej Bloggen hallå!

Ödet, kosmos eller vad man nu än vill kalla det, är ett märkligt ting. Det finns många funderingar om saker och ting i ens liv är förutbestämda eller om det är slumpen som styr så finurligt.
Vad jag syftar på är att just nu är jag lite förundrad över att i går fick jag bara för mig att skriva några rader om sinnesrobönen, som jag sannerligen behövt idag på jobbet. Hur kommer det sig att den bara råkade dyka upp i mitt medvetande i går kväll? Det var precis som om det var en föraning på vad som skulle komma idag.

Mitt/vårt arbete är inte lätt vi har ständigt mycket att göra, än värre är det vid den här tiden på månaden då det är normalt sett en arbetsanhopning som det är. Då kan man lägga till en variabel som kallas sjukdom/vård av barn och DÅ blir ekvationen ytterst svår att få att gå ihop.

I dag var en sådan dag som med nöd och näppe gick i hop för oss, då 4 av 12 personer sjuka/vårdade barn och under dagen gick den femte hem och var krasslig.

Sinnesrobönen användes flitigt av mig i dag för att hålla stressen nere och kanske funkade det också för nu i afton är jag inte särskillt uppjagad av dagen som jag annars lätt blir.

Nåväl, det är kanske så att ödet/kosmos eller vad man vill kalla det, har en plan för mig och det är bara att gilla läget för det är ingen slät motorväg vi ska vandra på under livet.

Tjillivippen från Caramel

5 kommentarer:

 1. Hej!!
  Såg att du presenterat din blogg =)) Blev så glad när jag såg det=)
  Ja, du kosmos finns med oss hela tiden & det du önskar..ska du få!! =)
  Tycker det är underbart att du såg en koppling & att du tog del av det.
  Oj, det va många som va sjuka... hoppas ni löste det ändå.. vad är det du gör? Jobbar? Skolan?
  Har ju inte föjt dig så länge så jag har inte full koll..fniss..
  Önskar dig en underbar Torsdag!!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 2. Ibland är det nog så att vi får föraningar om det som ska hända. Men det är inte alltid man förstår det. Vilken tur att du hade något att bota stressen med. Tänk om man alltid kunde göra det. Det kan inte vara lätt när det är kort om folk. Hoppas att du får en lugn helg.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej
  kände att jag måste hit och hälsa på när jag såg i din presentation att du har hittekatter. Värmer i hjärtat att veta att de fått ett hem hos er.

  SvaraRadera
 4. Kram och tack för tankar.
  Må väl!
  Hörs snart igen
  Anne

  SvaraRadera
 5. Kära Caramel!
  Det är stora frågor du lyfter fram och var och en får hitta sitt svar inifrån sig själv. Min övertygelse är att det inte finns stora generella sanningar - men det är bara min tanke, ingen sanning/Ha det gott och hälsa alla! Kram, Anja

  SvaraRadera