söndag 21 februari 2010

Bistra tider

Hej hej Bloggen hallå!

I dag när älsklingen och jag åkte in till Bäckebol (Göteborg) för att införskaffa lite förnödenheter såg vi något jag aldrig någonsin sett förr.

Helt oblygt sitter en rovfågel, min gissning är att det är en ormvråk och äter på en fiskmås han har slagit, mitt på parkeringen utanför macken.Jag antar att den hårda vintern ger desperata tider även för rovdjur. Denna fågeln skapade i alla fall uppmärksamhet då folk helt sonika stannade sina bilar och klev ur för att fotografera, helt obrydd om att de skapar kö.

Till något helt annat och mycket gladare! I dag lyfter vi på hatten och hurrar för min älskade far som har sin födelsedag idag! Lite trist att jag flyttat så långt hemifrån att det är inte bara att droppa in hemma på bemärkelsedagar.


Tjillivippen från söndags-Caramel

3 kommentarer:

 1. Hej hopp!!
  Ja, stackars alla djur!! Det är svårt för dem att finna man i denna snö. Tänk här sitter jag & gnäller över snön , men har värme, mat & underhållning.. & sen går de stackars djuren där ute i kylan, letandes efter nått ätbart...
  Grattis till din pappa!!!
  Ha en fin Måndag!!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Hej igen!!
  Din va ju MYCKET bättre =) Jag är oxå kattmänniska, så jag gör som du.. jag sover på saken..fniss...
  Ha en fin arbetsdag!!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Tjing,
  Ja attans, vacker bild och så överraskande att se, trots att den i sig är sorglig!
  Visst tror jag som du, de stackars djuren offrar sig in i människans samhälle, i nödsituationer och för födans skull.
  Men, det kanske inte var så illa, han gottade och mojjade sig i nog all uppmärksamhet samt godsaker till mat, får jag hoppas.
  Kram

  SvaraRadera