fredag 26 februari 2010

Slaskig fredag

Hej hej Bloggen hallå!

Idag har jag haft en "ofrivillig ledig dag". Hade tagit semester för en grej jag var inbokad för, men en månad för tidigt.

Därför tog jag mig en dag på stan... kan låta lite soft men det är besvärligt att traska runt på dåligt plogade gator i slask och modd.

Lyckades få en akuttid hos kiropraktorn som fixade till ryggen som sannerligen fått stryk med allt snöskottande. Han hade en mysko liten mojäng, såg nästan ut som en elektrisk kulhammare som han körde på min rygg med. Herrejäklar vad ont det gjorde, och nu har jag röda runda märken på ryggen.

Det blev en ganska lyckad shoppingdag, när jag trött traskade in genom dörren på älsklingens arbete bar jag på nytt garn både för virkning och stickning, spirulinapulver, ekologisk grönsaksbuljong utan konstgjorda smakförstärkare, Felliway refill (för kissarnas sämja) två par nya byxor och lite annat smått och gott.

Vad har hänt med min kondition under vintern? Den verkar vara puts väck. Hoppas verkligen på lite torra vägar och ljumma vindar så jag kan åter börja löpträna lite... eller rättare sagt jogga . Tycker att löpträna låter lite för pretentiöst för mina försök till konditionsträning.

Tjillivippen från en fredagstrött Caramel

1 kommentar:

 1. Hej där!!
  Jag håller med dig.. det är inte så enkelt att ta en strosa runda på stan just nu.. massor av slask & högar av äckligt brun snö.. men tur att du ändå fick en lyckad dag!!
  Min kondis har nog åkt dit din åkt.. tror du de är på semester på nån öde ö.. el nått..fniss...
  Hoppas att du haft en fin helg & att du får en fin Måndag!!!
  Kram Tina

  SvaraRadera