söndag 28 februari 2010

Börjar man vara lite dement månne...

Hej hej Bloggen hallå!

De senaste dagarna har jag märkt att jag varit minst sagt lite disträ och glömsk.

Till exempel så lade jag den färska potatisen som inte behövdes i FRYSEN, inte direkt sååå lyckat.

Härom veckan tog jag semester för en grej som jag regelbundet deltar i, en månad för tidigt!! Jag hade begärt och fått semester i fredags, den 26/2 men var inte inbokad förrän den 26/3!! Semesterdagen fick istället bli en heldag på stan.

Jag glömmer att vattna mina växter på jobbet, vilket resulterar i sms till en av mina kära arbetskamrater som jobbade i fredags.

När jag avslutade projektet "Filt till Bettan" lade jag undan min virknål någonstans där jag skulle komma ihåg var den ligger och där Tyson inte kommer åt den. Jag köpte nytt garn i fredags, gissa om jag hittar nålen?

Skulle bara springa in på ICA-butiken vi åker förbi på vägen hem från jobbet, med makens VISA-kort. Snacka om att hans kod var bortblåst när det var dags att betala.

I går kväll så glömde jag, eller rättare sagt kunde inte komma ihåg om jag gett katterna sin kvällsranson av mat eller inte. De två största går nämligen på diet efter veterinärens förskräckelse över Ares storlek vid senaste besöket.

Och så nu idag, så glömde jag pant-kvittot i automaten när jag var på affären, naturligtvis var det inte kvar när jag gick tillbaka till automaten. Då kommer en äldre herre och berättar att han lämnat det till en av killarna i kassan!! Vad glad jag blev att det fortfarande finns ärliga människor.

Så här ser min vardag ut numera. Stackars älsklingen och alla andra jag har i min närhet.

Till en viss del kan jag tänka mig att det delvis beror på att det är just nu ständigt hög belastning på jobbet, och arbetskamrater är sjuka.

Detta är extremt frustrerande för ett kontrollfreak som mig.

Tjillivippen från demens-Caramel (?!)

3 kommentarer:

 1. Hej fina Caramel!
  Men Ååå,,, jag fnissade när jag läste om dina händelser.. men inte för att vara elak.. NÄ!! För att jag känner igen mig i det du skriver.. fniss.. det skulle kunna va MIG du beskrev =))
  Tack fina du för dina så rara hälsningar hos lilla mig! Jag blir så Glad =D
  Ja, visst är det så.. det kan räcka med ett Hej från någon el ett leende, för att göra ens dag!!
  Jag blev verkligen jätte glad över min present jag fick på posten. Jag känner mig så oerhört tacksam över alla er mina bloggvänner.
  Jag brukar tänka... Vad gjorde jag INNAN jag började blogga? Hur mådde jag INNAN jag började blogga? Jag VET att jag mådde helt ok, men med er i min vardag blir ALLT så mycket lättare!
  Jag kan ha haft en dålig dag & kommer hem & slår igång datorn & då finns det små hälsningar från mina bloggvänner & då är min dåliga dag som bortblåst!!!!

  Jag är så oerhört tacksam att jag "träffade" på dig! Du skriver rakt & ärligt på ett roligt sätt. Jag kan känna igen mig i mycket av du skriver!!!
  Tack fina fina Carmael för att du gör skillnad i mitt liv!!
  Ha en underbar Tisdag vännen!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Välkommen i gänget;))!/Kramar, Anja

  SvaraRadera
 3. Hej!
  När jag tittade runt i din blogg hittade jag en vacker vit ros som tydligen doftar ljuvligt också.
  Har du namn på den? Är på jakt efter idéer till min blivande rosenrabatt.
  Ha det bra!

  SvaraRadera