måndag 29 november 2010

Vecka 14

Ja nu tuggar vi oss igenom v. 14 och fortfarande ingen viktuppgång att tala om.

Magen har börjat att svälla men än så länge ser det nog mest ut som om jag ätit några kanelbullar för mycket.  Så det är inte så mycket att visa upp på bild mamma! (kan gissa att du skulle vilja se) Jag är rätt fascinerad av hur kroppen modererar om utan att det för den skull syns på vågen.

I förra veckan så gjorde jag en praktvurpa igen, vinterskorna från förra året är glashala. Har därför fått införskaffa rejäla vinterskor med ordentligt mönster på sulorna och av användningen hittills så verkar  det inte alls vara någon större risk för vurpor.

Har också införskaffat ett par mammabyxor på H&M eftersom det börjat vara trångt i midjelinningen på mina vanlig byxor. Sicken smart konstruktion de är, men det är ovant att ha byxor som når ända upp till BH:n. :)

Dessvärre har jag inte hittat det märke som Mia tipsade om Mamalicious, men tror mig ha hittat några mammabutiker i Göteborg.  Tydligen ska man hänga kring Linnégatan när man är gravid, för i dess närhet har jag via nätet hittat tre butiker ganska nära varandra.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker mammabyxor är sköna när man väl vant sig att de går upp så högt. Särskilt skönt är det nu i kylan

    SvaraRadera
  2. Hej, hej!

    Det är lååååångt kvar och du kommer nog få - nog av mage - jag lôvar!

    Det måste vara bland de mest underbara tider att få bebis, maj alltså!/Kram, Anja

    SvaraRadera