lördag 27 november 2010

Shoppaholic? Not!

Hej hej Bloggen hallå! 

I går trotsade jag kylan och tog en tur in till stan. Jag var i akut behov av vinterskor, lite rymligare byxor, så att säga och lite annat smått och gott stod på min lista. Fastän jag bara var på stan i några timmar så var jag helt slut när jag kom till älsklingen på hans jobb för att åka hem.

Jag är sjukt imponerad av de som orkar shoppa hela dagar, för det är ju jobbigt.
Gårdagens tur var trots allt väldigt lyckad, äntligen hemma igen kunde jag nöjt konstatera att allt på min lista var inköpt.  Hela hösten har jag letat efter någorlunda rejäla vinterskor och efter visst spring hittade jag ett par rejäla vinterkängor från Vagabond. 

Bilden är lånad från Vagabonds hemsida

Efter lite mera spring hittade jag också ett par mammabyxor. Men jag tycker att det är dåligt att H&M och Polarn o Pyret var de enda butikerna i hela Nordstan som för mammakläder.

Äntligen har apoteken fått hem sina glögg-essenser så jag äntligen kan göra en glögg som inte smakar sockerlag. Glad i hågen köpte jag mig en flaska rött vin som jag kokade alkoholen ur, för att göra den efterlängtade glöggen. Men vilken besvikelse det blev. Apoteket Hjärtat har valt att försöka ta fram en egen glögg-essens som inte alls är lika god som apotekets Aromatiska Tinktur.

Får nog fortsätta att leta bland den uppsjö det numera finns bland apoteksbolag, om någon har den Aromatiska Tinkturen jag vill ha.

Tjillivippen från en otroligt fredagstrött Caramel (postat dagen efter)

5 kommentarer:

 1. Oj. Vad skönt att du hittade allt och att du inte behöver shoppa på ett tag igen. Jag är som du, blir väldigt trött att av att shoppa. :-)

  Ha en härlig första advent!

  SvaraRadera
 2. Hejsan Caramel!

  Så skönt att du hittade vad du sökte efter.
  Visst blir man helt färdig av att gå på sta'n - men jag trodde att det berodde på mina ålderskrämpor -"skönt" att höra att det inte bara beror på det...;))!
  På tal om mammakläder så såg jag igår(kommer inte ihåg vilken affär)i Allum väldigt fina sådana och jag tänkte faktiskt på dig./Kram,Anja

  SvaraRadera
 3. PS
  Varför hittar jag inte den andra bloggen?
  DS

  SvaraRadera
 4. Jag är tillbaks från den mörka djungeln, så du vet. Lämnar ett litet tassavtryck. Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 5. Anja, för att du måste gå in via länken du fick i mailet där du blev inbjuden! ;) Det är ingen öppen blogg

  SvaraRadera