fredag 12 november 2010

Dags för nytt stickprojekt, om jag får....

Hej hej Bloggen hallå! 

För någon vecka sedan slutförde jag höstens första, än så länge hemliga, stickprojekt.

Var häromdagen in på Hannas Garn och Design, vid Axel Dahlströms torg. Det enda jag hade klart för mig när jag gick in i butiken var att jag ville göra något till mig själv med lite mera färg i än de färger jag gjort tidigare.

Förälskade mig i det härliga garnet Crisp, från Svarta fåret, i en härlig grönaktig melerad färg. Den blir perfekt till en sjal till min svarta vinterkappa! 

Väl hemma började jag packa upp mina saker, lade garnet på köksbordet. Där var det någon som fann sig direkt och lade beslag på garnnystanet.


Så nu sitter jag och väntar på lov att använda garnet *fniss* Vår kattdam är inte alltid helt lätt att övertyga att ge oss våra saker. 

Tjillivippen från Caramel i handarbetstankar

3 kommentarer:

 1. Nämen Bettan då! Har du börjat sticka, du med;))?
  Men det är klart att först måste hon känna om den kittlas... ;). Härlig färg kära Caramel! Jag har tyll som matchar garnet - kanske kan du sticka en fin pillerburk (alltså hatt) åt dig som vi sedan "elegantar" med medelhavskturkos tyll;)?/Kram, Anja

  SvaraRadera
 2. Nämen en sån liten vaktande kissemiss :) Hon gillar ju också garnet så klart. Kanske hennes sätt att visa sitt gillande.

  SvaraRadera
 3. Vilken raring, inte skulle jag kunna ta ifrån henne nystanet. Jag är en riktig softing på det viset :)

  SvaraRadera