torsdag 12 november 2009

Ullared

Hej hej Bloggen hallå!
I tisdags var jag och mina arbetskamrater på en dagsutflykt. Vi åkte till Ullared! Det lär väl ska vara ett paradis för de som gillar att fynda och handla billigt och förvisso är det väl något som vi alla gillar. Där finns tamig tusan allt och lite till för den som har lite för mycket i plånboken och även jag skulle nog inte ha så svårt att bränna några tusenlappar om möjligheten fanns.

Men jisses vad folk det är där. Många pensionärer som använder kundvagnen som isbrytare eller något liknande för att meja sig fram bland hyllor, klädställ och människor.

Fru C kände sig lagomt duktig i sin återhållsamhet i vad som införskaffades. Det blev stort sett bara nyttovaror, sådant som man ändå måste köpa så varför inte köpa det lite billigare? Hade vi haft lite mer yta till förvaring och lagring hemma hade jag inte haft något emot att åka dit och hamstar lite. Mycket av förbrukningsvarorna kostar nästan hälften av vad de gör i vanliga butiker.

Snacka om att jag var utmattad av allt brus, folk och allt man tittat på, när jag kom hem på aftonen.. kändes nästan som om man sprungit ett matathon eller liknande.


Tjillivippen från Caramel

3 kommentarer:

 1. Man blir ganska matt efteråt, speciellt om det är mycket folk...

  Kommer ihåg när jag lurade med stackars Per från Umeå till Ullared! Jag berättade att det var stort, hade billiga varor (berättade speciellt om teknikavdelningen) och han nappade. "Det låter som OBS!" sa Per på sin sköna dialekt. "Ja, ungefär", sa jag...

  När vi kom fram till den gigantiska parkeringen som var överfull av bilar, tittade Per på mig och sa "Det är inte riktigt som OBS! va?"

  Ha ha! Stackarn! Men han blev nöjd med sina fynd efter att vi hade brottats med pensionärerna!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Tänk att jag har missat chansen att leka isbrytare i Ullared ;)))!/Kram, Anja

  SvaraRadera
 3. Mia: Har du någon kontakt med Per idagsläget? Har han återhämtat sig från traumat i Ullared?

  Anja: Vi kan väl åka dit någon helg när kassan inte är allt för sinande? När vi vunnit storvinsten på postkodlotteriet skulle väl kunna passa? Så får du chansen att vara isbrytare.

  SvaraRadera