torsdag 5 november 2009

Sitter på nålar

Hej hej Bloggen hallå!

I dag på morgonen var det dags för att åka till veterinären med Tyson, vår tonåring, som är inne för öronmärkning och kastrering.

Kan inte direkt påstå att denna natten varit särskild rofylld eftersom Tyson skulle vara fastande från kl 22 i går kväll. Vi försökte få alla tre att äta ordentligt innan skålarna försvann för även Bettan och Ares fick lida lite av Tysons fasta.

Jag kan i ärlighetens namn säga att jag har fått försmak på livet som småbarnsförälder, för jag vet inte hur många gånger Ares väckt mig och varit hungrig. Det har bara varit att gå upp, stänga in Tyson med älsklingen i sovrummet och mata honom, för att sen ta undan skålen igen och försöka att somna om.

Inte blev det lättare för älsklingen som klev upp i morse med tre hungriga katter, varav bara två fick äta... Inte heller var Bettan och Ares särskilt lyckliga över att kattluckan bara var öppen för ingång.

Nu är lilleman i alla fall hos veterinären och jag ska få hämta honom vid 14-tiden. Tack SNÄLLA Anders och Anja som hjälpt/hjälper mig med kattransport idag.

Tjillivippen från trötte-Caramel

3 kommentarer:

 1. Bra med lite övning ;o) Det är ungefär så det är! Vakna, mata, somna om, vakna, mata, somna om... Men det är rackarns mysigt också!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hoppas att det gick bra med Tyson hos veterinären. Det är alltid lite jobbigt när en ska kasteras och inte får äta. Dom andra fattar inte varför det inte kan finnas mat som vanligt. Fast det värsta var när Minus inte kom in kvällen innan vi skulle iväg till veterinären med honom. Jösses vad nervöst det var, han kom tidigt på morgonen. Tala om sur katt när han inte fick mat. Det var bara att stoppa in honom i transportburen och åka. Men allt gick bra till slut. Hoppas att Tyson har återhämtat sig efter den stor operationen.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Mia, ja det är väl lite övning som ger färdighet.. men när en kattunge blir allt för stojjig tidigt på morgonen kan man stänga sovrumsdörren. Det kan man inte med ett barn.

  Vittran: Jodå, Tyson mår bra och är sitt vanliga yrväder igen. Det var egentligen bara kvällen efter kastreringen han reagerade li på narkosen och var på dåligt humör.

  SvaraRadera