torsdag 11 juni 2009

Never ending story...

Hej hej Bloggen hallå!
I morse var det dags igen. Bilen skulle in igen på den där jä**a blifirman igen för femtioelfte gången sedan vi hämtade ut den fabriksny i maj 2008.

Denna gången ska de, efter mycket tjat från vår sida, åtgärda stötdämparna som gnisslar och låter och kolla på bromsarna. Med vår vanliga otur så regnar det idag så de gnisslande bromsarna kommer inte att göra något ljud av sig, igen....

Fy vad jag är less på att behöva åka in med bilen med jämna mellanrum, för småfel de inte åtgärdar. Känner mig som en småbarnsmamma med Munchausen by proxy. D.v.s en förälder som skadar sitt barn, uppsöker sjukvård för behandling och omvårdnad av påförda skador och genom att använda sitt barn som ombud vinner uppmärksamhet som "den duktiga och goda föräldern".

Nåväl, inte heller idag hade de ordnat med ersättningsbil, något som älsklingen sade till om redan när han ringde och tjatade på dem om stötdämparna. Döm om vår förvåning när mannen i kundmottagningen ger oss nycklar till en Jaguar X-type.

Visst låter det lyxigt att glida omkring i en Jaguar, men av älsklingens kommentarer när han körde mig till jobbet var bilen inte direkt någon hit att köra. Sätena var hårda och kalla i någon otroligt tråkig beige nyans på skinnet.

Hoppas nu att de fixar till bilen ordentligt nu! Vi ska inom några veckor bara, bege oss ut på långfärd och då vill vi verkligen inte ha trassel med bilen mitt ute i de milslånga skogarna i vårt av långa land!

Tjillivippen från en oimponerad Caramel

1 kommentar:

  1. Vad trist med bilen, när man köper en ny bil förväntar man sig att den ska fungera. Hoppas att alla felen är åtgärdade så ni kan åka på semster utan att behöva oroa er för bilen.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera