söndag 21 juni 2009

Ännu en helg till ända

Hej hej Bloggen hallå!

Då var midsommarhelgen över med dunder och brak men även lite solstrålar.
Midsommarafton var som den brukar med ostadigt väder, lite åska och några solglimtar. För älsklingen och mig så firades den stillsamt med kissarna som rände runt oss hela kvällen.

Midsommardagen bjöd på buller och bång, i form av några timmas åska. Det kan inte hjälpas, jag tycker att åskan är så mäktig. Bara synd att den inte kom till kvällen, då skådespelet märks ännu mer i mörkret med alla blixtar. Kissarna var väl däremot inte särskilt imponerade utan låg mest och tryckte i huset.

Även i dag har vi hört åskan, men det har också funnits solsken att gotta sig åt. Ja jag har faktiskt försökt få lite färg inför semestern. Senaste veckans förkylning håller nog på att ge med sig. Det vore skam annars, så som jag har sovit och snutit.

Nu är det dags för att skutta in i duschen och sedan förbereda sig för att krypa ner i sängen och se om det visas något värt att titta på på tvn.

Nu är det inte så länge kvar innan vår efterlängtade semester!! Endast fyra och en halv arbetsdag för mig, fem för älsklingen!

Tjillivippen från en midsommar-Caramel

2 kommentarer:

  1. Din beskrivning av vädret under midsommarhelgen stämmer med vädret här också. Våra katter har också varit inne mest. Hästarna gillade inte åskan, så det vara bara att ta in dom i stallet.
    Vad skönt att förkylningen ger med sig. Inte kul att vara sjuk till semstern.
    Sambon har också en vecka kvar till semstern. Då börjar förhoppningsvis höskörden.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Så skönt att höra att du håller på att bli bra!
    Kram, Anja

    SvaraRadera