måndag 20 december 2010

v.18 pågår!

Sakta men säkert skrider graviditeten framåt. Vågen visar ännu ingen ökning trots att jag under senaste veckan varit sjukt hungrig och ätit som en häst.

Nu syns magen och jag måste nog försöka vänja mig med att min mage verkar ses som allmän egendom, fritt att klappa och känna på. För till och med Tobbes chef passade på att klappa mig på magen i fredags och vi känner inte varandra direkt.

Vissa kläder är bara att glömma. Hade nämligen tänkt att ha min fina röda klänning som jag fått av svärmor, på jobbet i fredags då vi skulle i väg och äta jullunch, men det gick inte alls för sig. Det tok-stramade över magen så den fick hängas in i garderoben igen.

Upptäckte förresten för några dagar sen att det är dags att införskaffa kompressionsstrumpor, för benen har börjat att svullna. Det låter väl sexigt? :)

Det börjar närma sig rutinultraljudet, som är inbokat under första veckan i januari.

Well, så är väl läget hos oss just nu... tämligen stilla.

3 kommentarer:

  1. Ja du, Caramel! Välkommen till sexiga klubben ;o) Stödstrumpor har varit en daglig accessior här under de senaste veckorna! Hot, hot, hot! ...not! =o(

    SvaraRadera
  2. Mia, tror våra män har bättre vett än att klaga på våra strumpor. En hormonstinn ilsken fru är nog inte att eftersträva! :)

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha! Nej, det är nog sant...

    SvaraRadera