fredag 31 december 2010

Gott nytt år

Hej hej Bloggen hallå!

Nu börjar detta året att lida mot sitt slut. Även detta år har bjudit på sina utmaningar, men också sina söta praliner.

Dagen till ära har vi varit vår vana trogen och började kvällen med GP's fyrverkerier. Lika maffigt som alltid

(Bilden är lånad från gp.se)
 Årets nyårsmiddag var väldigt lyckad. Som vanligt så önskade älsklingen mina fyllda avokados, med egenmarinerade kräftstjärtar och räkor samt tågrom till förrätt.

Årets huvudrätt var Italiensk fylld fläskfilé (klicka på länken så hittar ni receptet) med en liiiten modifikation. Vi bytte ut mozarellaosten mot Philadelphiaost med vitlök och örter som vi rörde ihop med resten av fyllningen, lade till lite kapris i röran och lindade med bacon istället.

(Bilden lånad från receptcentralen.se)

Till det serverade vi en mustig rödvinssås, hasselbackspotatis och en grönsallad. Den såsen var nog bland det godaste vi ätit på länge.

Slutligen som dessert som kommer att serveras om någon timma så dammade jag av en gammal goding. Något som mamma gjorde typ på 80-talet, nämligen Petit choux med hallon och mangofyllning.

Det ligger några nya utmaningar framför oss under 2011, den största av dem är nog tillskottet i familjen. Nu börjar vi närma oss halvtid!!

Tjillivippen från Caramel med nära och kära

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar