tisdag 14 december 2010

God jul från Polisen i Västra Götaland !?

Hej hej Bloggen hallå! 

I förra veckan läste jag en artikel i GP på nätet (nu finns endast en förkortad version att tillgå) där  det står om Polismyndigheten i Västra Götaland att som mål att ge 18 000 böter under 2010. Dessvärre har de inte lyckats, eller har vi trafikanter faktiskt blivit bättre i trafiken? 

Det fattas fortfarande 2 500 utskrivna ordningsböter och nu intensifieras därför trafikpolisens arbete för att uppnå målet om 18 000 böter under 2010. För att klara av detta målet så kommer specialgrenar inom polisen såsom sjöpolis, tullpolis och andra med specialisering att få lägga ner sitt ordinarie arbete för att gå ut och peka med laserpistoler på oss julstressade bilister.

Märkligt eller hur?

När jag åker till jobbet så har jag en 50-sträcka förbi en busstop, matvaruaffär och skola. Det händer väl att jag slarvar lite med att hålla hastigheten ända fram till 70-skylten, men av någon outgrundlig anledning så satte jag farthållaren just i dag. Och tur var väl det, för alldeles innan 70-skylten står det just en polis och pekar på mig med lasern.

Haha, jag tänker inte bidra till att polisen uppnår sådan konstig målsättning som att skriva ut 18 000 böter under detta året!

Tjillivippen från en liiite skadeglad Caramel

2 kommentarer:

  1. Polisens Einstein som varit framme;))! Vad gör man inte för att göra folk ledsna lagom till jul - man får ju anstränga sig lite....(grrrr!!!)/Kram, Anja

    SvaraRadera
  2. Vill önska dig en trevlig helg!
    PS. Glöm inte min utlottning! DS

    SvaraRadera