tisdag 16 mars 2010

Tråkliga tisdag blev glad trolltisdag

Hej hej Bloggen hallå!

I min värld är tisdagar i normalfallet ingen höjdardag. Det är andra arbetsdagen i veckan.... fortfarande låååångt till helg. På jobbet har vi långdag, kontoret är öppet ända till 18 och det känns nästan som om det är dags att gå och lägga sig direkt efter middagen typ.

Men inte idag!! I dag bestämde jag mig för att ta lite Flex-ledigt och gå på konstutställning med kära svärmor och hennes man.

Wenche som har bloggen Troll och Citroner bjöd in till konstutställning via sin blogg för några veckor sedan. Åhh, vad spännande det är att träffa människor som man bara känner till namn och deras skrivna ord. Idag fick jag också chansen att se underbara konstverk.

(Bilden är lånad från Wenches blogg, hoppas att det är ok Wenche, annars får du säga till)

Lite avundsjuk är jag på människor som begåvats med konstnärlig talang. Jag hade också egentligen velat kunna måla eller rita, men det enda jag målar är typ husväggar eller enfärgade möbler.

Inte blev dagen direkt sämre när jag från två olika håll fått positiv respons på min blogg. Det värmer massor! Tack så jättemycket!

Tjillivippen från tisdags-Caramel

8 kommentarer:

 1. Konstutställningar är uppiggande! Tittar in via Lysande ögonblick!

  SvaraRadera
 2. Hejsan kära Caramel! Visst var det roligt att ses på utställningen! Och Wenche är alltför anspråkslös.../Kram, gaaaamla Anja

  SvaraRadera
 3. Hej hopp vännen!!
  Va bra gjort tycker jag, att du tog lite föex!! Konst kan va jätte underbart att se på.
  Tack söta för din hälsning hos mig =) Du är så omtänksam. Det går bra på jobbet...nu har jag gjort en riktig stor städning...pust.. men fint blev det.. få se HUR LÄNGE det får vara så nu..fniss....
  Har tänkt så mycket på tipset du gav om att skänka kläder till kvinnorjouren... ska faktiskt prata med min chef om det. Hon har en massa skor som vi inte lyckats sälja, de kunde hon ju skänka & typ starta nån form av "Kampanj" där hon uppmanar andra företagare att skänka!!
  För mig verkar det så enkelt, men det kanske inte är det i verkligheten, men jag ska iallafall fråga henne!!!!
  Hoppas du mår bra & önskar dig en toppen Onsdag!!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Så kul det låter att gå på konstutställning och se så vackra bilder som den du visar här.

  En bra dag önskar jag dig.

  SvaraRadera
 5. Åh vad spännande och jag håller med om att det är riktigt kul att mötas i verkligheten på det sättet. En konstutställning är inte fy skam på en tisdag kväll. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 6. Det finns alltid något man är bra på! Jag är väldigt bra på att gnälla t.ex men även på att ta hand om folk och bry mig om!
  :)

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Ja den här tisdagen var allt annat en tråkig och lång kan ja tänka... va mycket roligt ni gör=) Din svärmor verkar vara en underbar och trevlig qvinna=)Massor med kramar på dej gumman

  SvaraRadera
 8. Ja, för efter gnället kommer ... snällheten! *ler* Hos mig i alla fall!
  :)

  SvaraRadera