torsdag 8 oktober 2009

Friskförklarad och nästan försäkrad

Hej hej Bloggen hallå!

Idag var det dags för Tysons första veterinärbesök.

Kan inte påstå att han verkar allt för traumatiserad av söndagens åktur som resulterade i åksjuka, utan klev helt orädd in i transportburen innan filten ens lagt på plats.

Väl hos veterinären så var Tyson tämligen orädd och klev rätt kavat runt på undersökningsbordet. Efter genomförd hälsoundersökning, eller besiktning som det kallas enligt det intyg vi fick med oss hem, så fick han ett litet stick i nacken (vaccination).

Vi bad om hjälp med en åldersbestämning och det visade sig att vår egen gissning att han är någonstans mellan 4 och 5 månader inte var så tokig. Vi kan kastrera honom när det passar oss då han uppfyllde de fysiska kraven för att kunna kastreras. Vi bokade in kastrering och öronmärkning i samband med nästa vaccination om 4 veckor.

När vi kom hem så ringde jag och försäkrade honom också, så nu är han en fullvärdig, pengatickande familjemedlem från och med midnatt. *ler*

Tjillivippen från Caramel

1 kommentar:

  1. Nej, men! sååååå gulligt! Tänk att han är så duktig redan! Pengatickande...kan han inte få ett jobb...;))?/Kram, Anja

    SvaraRadera