torsdag 29 oktober 2009

Bettus rabiatus

Hej hej Bloggen hallå! Antar att varken älsklingen eller jag egentligen trott helt 100 % på den produkt med syntetiska ansiktsfermoner som vi köpte att sätta i eluttaget för att förhoppningsvis få en något minde spänd situation här hemma med Tyson som ny familjemedlem. Kanske har det fungerat för Bettan har varit inomhus mera under sista veckorna, till för ett par dagar sen.

Då förvandlades hon till en ...... vill inte ens skriva det ord som använts om henne här hemma. Men vi kan inte direkt påstå att vår kära lilla Bettan varit något solsken. Hon har morrat och fräst trots att Tyson inte varit i närheten av henne och hon har knappt velat vara inomhus.

När vi börjar kolla runt lite recensioner för Feliway ansiktsfermoner så läser vi om de stora skillnaderna andra kattägare märkt i och med användandet av produkten och återgång i mindre trivsamt beteende när själva vätskan tagit slut, så jag åkte till veterinären för att köpa en refill igår och vi pluggade in den i uttaget igen.

Ansiktsfermoner är katternas "må-gott-hormon", det som våra kära fyrfotingar sprider genom att gå och gnida ansiktet mot möbler och diverse saker som kommer i katternas väg.

Gissa om vi blir överlyckliga av att se att Bettan ikväll igen kommer in, är lite social, låter oss kela med henne på köksbordet och sedan lägger sig på sin plats längst ner i sängen på min sida??

Hipp hipp hurra för anabola steroider för katter!!

Tjillivippen från doping-matte Caramel

1 kommentar:

  1. Hallo Bettan! Jag kommer ihåg när jag intog "steroider", dvs hormopreparat som gjorde vissa besvär lite mindre besvärliga att jag blev också mer social - fast mina hette inte det samma som dina Bettan...typ;))))!/Puss på tassen!Anja

    SvaraRadera