söndag 4 oktober 2009

Den ödesdigra söndagen

Hej hej Bloggen hallå!

Idag kom den söndag älsklingen och jag fasat för. Det är idag kattungen skulle flytta till ett nytt hem. Jag kan inte direkt påstå att stämningen var på topp över morgonens kaffe. Både älsklingen och jag var tämligen sammanbitna.

Det var med tunga steg jag gick ner till bilen med kattungen i transportburen. Han tittade på mig med sina stora frågande ögon när jag lastade in honom i baksätet för resan till Lindome. När vi började närma oss Gullbergsvass så var vi tvungna att ta en liten paus för kattungen var åksjuk.

På parkeringsplatsen där vi stannade utbrister älsklingen: "Nä, det här går inte!! Jag kan inte åka och lämna bort den här bedårande killen".

Lättad och med tårar brännande i ögonen höll jag med. Självklart kan vi inte lämna ifrån oss denna lilla kille som berört oss så djupt i hjärteroten! Vi styrde sonika vår kosa hemåt igen och jag fick skicka ett skamset sms till arbetskamraten som väntade på ett tillskott i sin familj.

Därför kan familjen C stolt presentera den nyaste familjemedlemmen:

Tyson

Tjillivippen från en nybliven trekatts-Caramel

2 kommentarer:

 1. Mitt hjärta smalt alldeles! Vilken tur att vi inte såg honom då ni var beredda att ge bort honom för då skulle vi sitta fast i 20 år till - typ...;)))!
  Han är ju så söt på bilden med den lilla tungspetsen....herreje så söööööt han e'!
  Men, antagligen blir det en katt förr eller senare även för oss - det är svårt att vara utan detta bedårande djur./Kramar till er alla!, Anja

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Förstår att du inte kunde lämna bort lille misse. Visst är dom underbara. Vi har fem och snart blir det sex. Kan bara inte vara utan katter. En gång hade vi faktiskt sju stycken men bara ett halv år. Men det var svårt att lämna flickorna även om jag visste att det bara var för en tid de var här. Numera bor de i London. Jag glömer aldrig deras blickar när jag lämnade dom på flygplatsen för resan till London.
  Lycka till med Tyson, han verkar vara helt underbar.

  SvaraRadera