söndag 27 september 2009

Flitig söndag

Hej hej Bloggen hallå!

Idag har det sjåats här hemma. Gårdagens inköp av hyllan Gorm och plastlådor med lock skulle in i förrådet som var i stort behov av upprensning och lite ordning och reda.

Passande nog hade älsklingen stämt fisketräff med sin far just i dag. *retas* Älsklingens far blev lika betagna av yrvädret till grå kattunge som gästar oss. Monteringen av Gorm gick utan större problem. Att sortera bland alla saker och lägga dem i lämpliga lådor tog desto längre tid, men till slut var det gjort.

När vi kom in i huset så var det ett väldigt tomt hus som mötte oss... ingen katt!! Paniken kröp efter ryggraden och vi begav oss ut på tomten och började att ropa på kattungen. Ungefär samtidigt som vår Bettan, fick vi syn på den lilla upptäckaren. Efter lite lock och pock var han fast igen och kunde bäras in i husets trygga vrå. Han hade alltså hoppat ut genom det lilla fönstret i badrummet som är åtminstone 1,5 m högt upp.

Bettan kom in alldeles frivilligt, trots kattungen. Jag fick äntligen lite kvalitetstid med henne. Vi kelade loss på golvet och hon glömde bort att morra åt den trötta kattungen som sov på köpmansdisken. Sen gick hon till matskålarna, självklart är kattungens mat godare än hennes lightmat. Ännu ett framsteg!

Tjillivippen från en söndagstrött Caramel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar