tisdag 8 september 2009

Superjägaren Bettan

Hej hej Bloggen hallå!

I natt, eller kanske snarare tidigt i morse vaknade vi av ett hiskeligt enerverande ljud. Det var ett högt gällt pipande som kom i från köket. Älsklingen klev upp lite yrvaket och tände i köket. Då vi vet sedan tidigare att Bettan emellanåt tar in levande byten till oss så förväntade han sig väl att se en liten mus igen.... men så fel han hade!

Eller kanske inte så helt fel trots allt? På golvet kröp en rädd liten fladdermus som älsklingen, som djurvän han är, försiktigt lade i en låda. Jägarinnan satt stolt bredvid och undrade ivrigt när de skulle börja leka med den lilla stackaren i älsklingens trygga omvårdnad. Det blev ingen lek utan älsklingen gick ut med den istället (såklart).

I afton när vi kom hem så ringde telefonen. Det var från den nya veterinären på Mjörnbotorget vi var in till under helgen, när de hade öppet i samband med lite aktiviteter på torget. Jag hade nämligen vunnit i deras frågetävling/utlottning och har en valfri säck med djurfoder att hämta! Passar oss utmärkt då det snart är dags för vaccinering av våra små raringar

Tjillivippen från tur-Caramel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar