onsdag 20 oktober 2010

Frustration och oro

Hej hej Bloggen hallå! 

I går den här tiden fick vi åter åka in på Blå Stjärnan djursjukhus  med Tyson igen. Han är sannerligen en liten olycksfågel.

Antaligen har han satt i sig något som satt sig på tvären i halsen. Hela eftermiddagen i går gick åt att hosta och försöka få upp något ur och försök till att svälja något/kväva kväljningar utan större framgång. Emellanåt försökte han sova. Det blev inte bättre allteftersom eftermiddagen gick och framåt 15-tiden så började han också få vissa anfall med att få det besvärligt och tungt att andas. Det blev blev en akut färd till Blå stjärnan i rusningstrafiken. Eftersom han hade haft lite andningsbesvär så fick han gå före alla andra djuren som satt och väntade.

De kunde inte direkt hitta något, han är inte direkt jättemedgörlig när man undersöker honom, men de ville ta in honom, söva och kolla om något fastnat i halsen. De ringde i går kväll och sa att de inte skulle hinna söva och undersöka honom i går kväll som de trott utan det blir först nu på morgonen. Har aldrig varit med om att kisse varit inskriven och klar under 30 minuter tidigare.

Efter att inte ha hört något från Blå Stjärnan till lunch så ringde jag för att höra hur det gått. Förvånande nog får jag svaret att de ännu ej hunnit söva och undersöka hans hals och svalg!! Men de skulle ringa när de gjort ingreppet.

Nu närmar sig klockan 16.00 och än har vi inte hört något. Nu har lilleman varit på Blå Stjärnan i ett dygn och inte ett dyft verkar de ha gjort och det skapar en blandning av oro och frustration.

Just nu har jag en spinnande katthona som inte saknar Tyson. Bettan är så kelig nu när hennes "hatobjekt" är borta!


Tjillivippen från höns-matte Caramel

3 kommentarer:

 1. Tyson håller er verkligen i gång, hoppas verkligen allt går bra.
  kram

  SvaraRadera
 2. Men då. Hoppas allt löser sig mycket snart. Och att Tyson inte mår allt för dåligt.

  Tänk att det ska ta sådan tid. Lycka till och uppdatera oss gärna så vi får veta hur det är fatt den lille. :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Njemmen så fruktansvärt!!! Det är ju djurplågeri att de har en katt inne ett dygn på ett djursjukhus med andningsproblem och ngt i halsen och de har inte "hunnit" söva!? Det låter inte som det ska....vilka godingar du har, jag ser dem i överkanten, hoppas det ordnar sig. Men stå på dig, det blev ju ingen ide för dig att lämna in en katt om de ändå inte tänker göra något!!! Kräv att att få en prisreducering, du hade ju lika gärna kunnat behållt honom hemma, tills de behagat göra ngt ingrepp! Lycka till. Mari.

  SvaraRadera