söndag 31 oktober 2010

En liten utflykt

Hej hej Bloggen hallå!

I går gjorde älsklingen och jag oss en liten utflykt. På teven har de gjort mycket reklam om City Gross och deras fina kött. När vi dessutom såg på nätet att de hade riktigt bra pris på färsk svensk oxfilé så bestämde vi oss att göra oss besväret att åka till Ytterby och handla hos City Gross. 

Egentligen hade vi planerat att gå ut och äta och sedan gå på bio för att fira att älsklingen fyllt år. Men vi hittade ingen film som vi båda ville se så det fick bli lite finare middagsmat hemma i ställe.

Dessvärre var oxfilén slut men vi hittade oss ryggbiff istället. Nu kan det vara tillfälligheter som gjorde att filén var slut men det kändes lite som om det var en lockvara. Kan inte direkt påstå att varken jag eller älsklingen blev direkt imponerade av butiken och dess sortiment, men nu har vi sett den i alla fall och vår nyfikenhet är stillad.

Vår gossliga middag blev viktlöksmarinerad ryggbiff med murkelsås och klyftpotatis och till efterrätt blev det hemmagjord jag polka-pannacotta. Något som jag fantiserat om sedan vi var ut på Hönö för ett år sedan med svärmor och hennes man och åt på en fantastisk restaurang.

Senare på kvällen blev det att se Änglar och Demoner på teven, så dagen blev inte som planerad men det blir gosslig mat och sen en film, men i hemmets lugna vrå istället!

Tjillivippen från Caramel

2 kommentarer:

 1. Det låter som en härlig kväll! Och vilken mat! ;o) Låter underbart gott...
  Skicka en grattishälsning till maken från oss =)
  Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Men så gott. Vilken lyxmiddag. Känner smaken i munnen bara genom att läsa om rätten.

  Önskar dig en fin vecka! KRAM

  SvaraRadera