lördag 23 oktober 2010

En liten sen uppdatering

Hej hej Bloggen hallå! 

Förlåt mina vänner, att jag inte uppdaterat er tidigare om vår lille Tyson. Vi fick hämta hem honom lite senare på onsdagen. Då hade de ej kunnat hitta något i strupen på honom, antagligen har han lyckats få bort vad som kan tänkas ha suttit i halsen när han åt på tisdagskvällen.

Tyson visade på alla sätt och vis hur glad han var att vi kom och hämtade honom. Han kråmade sig och kelade med gallret i nätburen som de använder för transport på djursjukhuset och när jag tog upp honom ur den lilla nätburen så kramades han verkligen med både älsklingen och mig och spann så den lilla kroppen skakade.

Hela vägen hem kelade han, han vägrade sitta i den medhavda transportburen. Väl hemma kom han på att han var hungrig och åt som om han aldrig sett mat tidigare. Självklart var det ingen kul historia att behöva vara inne, men vis av tidigare sövningar vet vi att han kan bli lite förvirrad innan narkosen helt gått ur. 

I våras släppte vi nämligen ut honom liiiite för tidigt och då hade vi en förvirrad katt som sprang runt i cirklar på ängen på andra sidan vägen, halva natten tills vi gemensamt fick stövla ut i mörkret och fånga in honom.

Tyson har viss hosta fortfarande och låter hes. Kan det vara en förkylning månne? Men han har inte visat tecken på andningssvårigheter igen och det är vi glada för. Han är åter sitt charmiga, jobbiga vanliga jag igen!

Tjillivippen från Caramel

2 kommentarer:

  1. Så härligt att allt var väl med Tyson, vilken lättnad för er.
    Jag letar efter en liten gosig röd kattunge, jag och min dotter behöver någon att gosa med, hon blir ju innekatt med balkong men jag är ju hemma och målar hela dagarna så hon blir väl omhändetagen. Vet du om någon sådan i centrala Götegorg så snälla kontakta mig.

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det hela gick bra. Jag har en hund som hostar och "snorar", vi andra är också förkylda så vi har säkert smittat honom. Men katterna mår prima. Fast det är klart dom gillar inte vädret.
    Ha det bra!!!

    SvaraRadera