onsdag 23 december 2009

Morgonstund har guld i ...?

Hej hej Bloggen hallå!

Idag är första lediga morgonen på ett par veckor, men eftersom jag ska in på stan och snajsa till mig fick jag allt ställa klockan ändå.

Som det snöade igår så var vi lite bekymrade över om det skulle behövas skottas en massa idag eller inte. Självklart får man dela på en sådan börda. Men jag bestämde mig för att OM jag skulle behöva stiga upp 05.30 och skotta snö så skulle jag packa min badväska och ta ett morgondopp, antingen på exklusiva Hagabadet, till den "lilla" kostnaden av 165 kr inklusive frukost, eller så budgetvarianten, Valhallabadet, till den blyga avgiften 35 kr för oss med studentkort.

Men här sitter jag nu och försöker att vakna till liv här hemma framför datorn med min andra mugg kaffe, så det fanns inget behov av snöskottning i morse och jag får så snällt ta min lilla promenad till busshållsplatsen i Delabäcken för att åka in till stan. Sedan jag hittade lilleman vid den hållplatsen har jag inte vågat gå dit igen. Tänk om jag skulle stöta på ännu en liten krabat i nöd? Nu finns det absolut ingen som helst möjlighet till att förbarma sig över en till... Och mitt hjärta skulle brista om jag lämnade en liten hjälplös krabat åt sitt öde så därför har jag konsekvent undvikit hållplatsen sedan 22 september.

Tjillivippen från Jul-Caramel

3 kommentarer:

 1. Kära Caramel - hur gick det?/Kram, Anja

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det gick bra. Inte fler katter för mig heller.
  Jag önskar dig och din familj med alla missarna en riktigt god och glad jul!

  SvaraRadera
 3. Det gick bra, inga nya kattungar. På stan var det kaos som väntat. Numera är jag nyklippt med nya fina slingor.

  God Jul

  SvaraRadera