söndag 27 december 2009

Återgång mot vardag

Hej hej Bloggen hallå!

Nu börjar julhelgen att lida mot sitt slut. För oss har det varit en stilla tillställning med deppiga katter på grund av kyla och snö.

Som den goda hustrun jag är så har jag inte bara köpt julklappar till maken utan även klappar till mig själv från maken, eftersom han har jobbat ända fram till eftermiddagen innan jul.

Dessvärre passade inte direkt klapparna till honom, så i morgon blir det till hans stora fasa att åka och byta klapparna och prova nytt. Vi fick på julaftonen en ny definition på "Årets julklapp" som enligt media skulle ha varit Yantra-mattan, men inte hos oss:

Bettan, årets riktiga julklapp

Vår tossiga lilla kattdonna har också konkurrerat vid datorn med oss, kanske har hon velat leka med musen? Ute går det minsann inte att hitta något att leka med, det är för mycket snö för det.


Vi har trots allt försökt att aktivera katterna lite, det har blivit skogspromenader med Bettan och Tyson. Ares har varit för deppig för att förmå sig att hänga med, han har mest legat apatisk på sängen. I går klampade han runt i huset och ömsom suckade tungt och ömsom fnös. Stackars lilla misse.

Tjillivippen från Caramel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar