lördag 19 december 2009

Kyligt...

Hej hej Bloggen hallå!

En dag som denna skulle man kunna kalla kall.... haha, skämt åsido.
Vi hade funderat på att gå på Liseberg i helgen, men jag vette tusan om det blir något. När termometern visar -12,8 så börjar man omvärdera vad som känns viktigt här i dag.

Antar att vi kan skratta oss lyckliga att vi slipper in på stan och stressa runt för att hitta klappar, så här dagarna före jul. Under den gångna veckan har det märkts i trafiken att folk är stressade, de gör konstiga manövrar och kör allmänt märkligt.

Trots kylan så är det väldigt vackert ute, nu när solen börjar göra sig påmind och himlen är alldeles klar och ljusblå. Vi kan glädja oss över att vi faktiskt har lite snö, någon centimeter i alla fall. Tillräckligt mycket för att det ska vara mer vitt än grönt ute, men för lite för att vi ska tvingas skotta.

Både Ares och Bettan har förståndet att hålla sig inomhus, de ligger och kurar på varsitt håll. Tyson däremot han skuttar glatt runt ute i kylan. Kommer in med jämna mellanrum för att värma sig lite och hans i vanliga fall ljusrosa nos är nästan rödblå av kylan, för att sen skutta ut igen och spana på fåglarna i trädet.

Tjillivippen från vinter-Caramel

1 kommentar:

 1. Hej!
  Visst är vädret vackert om man sitter inne och tittar ut. Isen lägger sig på sjön. Här är också någon centimeter snö.
  Det som är lite besvärligt nu är stallet. Det får inte bli så kallt där att vattnet fryser. Hästarna klarar sig för dom har vinterpäls. Så länge en häst äter fryser den inte. Lills Skipper är lika mjuk i pälsen som ett mjukisdjur.
  Tyvärr har jag inte alla julklappar klara så jag måste ge mig ut i julstressen. Visst är det lite farligt med alla konstigheter i trafiken.
  Här är katterna, de fem gamla, inne mest. Nisse är väl den som kan ligga i ladan en stund och sedan komma och dofta hö. Han kanske tröttnar på de två små busfröna som är inne. De har bara fått gå ut i sele. Fast Snöret vill helst vara inne hon är rädd när hon kommer ut. Men lilla Cleo är hur tuff som helst.
  Du får ta på massor med kläder och åka till Liseberg ändå, det säkert jättefint där nu.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera