tisdag 14 februari 2012

Lite för tidigt och alldeles för mycketNog för att man kunnat läsa i tidningen att barns vikthysteri sjunker i åldrarna, men visst är det lite väl tidigt vid närmare 9 månaders ålder?? Elias ställer sig på vågen varje morgon, men det beror nog på att han gillar att siffrorna på vågen blinkar.

Läste i Aftonbladet idag att KatrinZytomierska återigen öppnat sin mun i en TV-debatt gällande den omdebatterade LCHF-dieten. Denna gången lyckades hon väcka känslostorm med det kontroversiella uttalandet om att hon skulle ge sin son Ringo LCHF-kost om han är 12 år och fet!!

Snälla nån, varför får denna människa med dessa konstiga åsikter så ruskigt mycket utrymme i svenska medier? Hon får ju luft tack vara den publicitet hon erbjuds. Ignorera människan i media så vi slipper hennes konstigheter.

1 kommentar:

  1. Jag kan bara hålla med dig Helene! Jag hade fruktansvärt svårt för henne redan för några år sedan då hon satt i eftersnackspanelen som programmet Idolen hade.En supervulgo människa.
    Jag är glad att mitt barnbarn inte växer upp med en sådan morsa. Man kan ju inte ens hoppas på att det är bara munväder./ Kram

    SvaraRadera