torsdag 28 januari 2010

Igår fick jag ett telefonsamtal....

Hej hej Bloggen hallå!
I går när jag var på väg hem från jobbet får jag ett samtal på min mobil som fick mig fullkomligt att tappa fattningen.

Det var nämligen någon som ringde och sökte mig i jobbet på min PRIVATA mobil. Snacka om att jag fick spel och frågade den stackars kvinnan hur i H-VETE hon fått tag på mitt privata nummer. Hon svarade att det var det nummer som fanns registrerat i förvaltningens interna telefonkatalog!!

Hon kopplade mig till den som är ansvarig för den interna telefonkatalogen och jag frågar varifrån han fått uppgift om mitt mobilnummer. Det kunde han inte svara på, men någon har ju gett det till honom.

Kräver då att han ändrar uppgiften omedelbart och det gör han. Och nu när jag kollar den interna telefonkatalogen nu på morgonen så är det tack och lov ändrat, men frågan är ändå hur många som inte har den gamla versionen i utprintat skick och fortfarande kommer att se det privata numret.

Vem i helsike har gett ut mitt privata mobilnummer till honom?? Hur länge har det legat ute? Varför?? Det är frågor som jag antagligen aldrig kommer att få svar på, men jag antar att det är tur att jag inte haft några konstiga samtal till min privata mobil förrän i går.


Tjillivippen från en något rabiat Caramel

3 kommentarer:

 1. Usch! Privat telefon är privat telefon. Tur att det bara hände en gång. Man vill ju inte ha arbetssamtal när man har slutat arbetet, då vill man ha lugn och ro.
  Trevlig fredag och helg!

  SvaraRadera
 2. Det brukar väl kallas för den mänskliga faktorn när sådant händer. Naturligtvis borde det aldrig få inträffa och någon ansvarig måste se över rutinerna...fyj så ruskigt!/Kramar Anja

  SvaraRadera
 3. Mindre kul. Speciellt i denna bransch... Skönt att det är åtgärdat! Men jag undrar just hur många av dina kollegor som är listade?

  Klem fra Norge

  SvaraRadera