lördag 26 februari 2011

Två tredjedelar avklarat

Ja då har vi passerat in i tredje trimestern. Magen håller på att bli allt mer påtaglig och vågen rör på sig nu.

I veckan som gick så var det dags för första träffen i föräldragruppen. Av sju inbjudna par som ska bli föräldrar för första gången dök tre upp. Vi kunde lugnt konstatera att vi var äldst, men det hade åtminstone jag räknat med. Nu är det närmare en månad till nästa sammankomst och sedan blir det plötsligt jättetäta träffar, en gång i veckan under en månad. Av de andra två paren som dök upp verkar det vara åtminstone ett par som önskar att åka till Borås för förlossning. De är beräknade till dagen innan oss, så vem vet? Vi ses kanske på BB *ler*

Har framfört önskemål om anpassade uppgifter på jobbet sista tiden, det lät väl inte helt omöjligt då min chef tydligen tycker att jag gör nytta även om jag vill slippa nybesök och jour för att minska stressen och risken för oväntade moment i arbetet.

Nu är det inte längre så små försiktiga pickanden från Pyret i magen, utan det har börjat bli rejält livat i magen när Pyret har sina aktiva perioder. Det nya är att istället för sparkar så känns det som om det är segdragna utbrytningsförsök som pågår och ibland kan man verkligen se och känna vissa kroppsdelar som putar ut lite.

Annars så är det tämligen vanlig grå vardag. Förkylningen hänger fortfarande i sedan i november, just nu i en mera aktiv fas igen och man känner sig hängig. Meeen det är väl bara att bita ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar