torsdag 19 september 2013

Hett, hett hett....

Nu när graderna på termometern utanför sjunker och vädret blir allt mer höstligt så passar vi på en het natt under täckena.

Näää, inget snusk om ni trodde det utan bara en feberyrande liten krake igen. Skållhet har han klamrat sig fast vid sin mor under natten, för att vakna och panikgråta lite emellanåt. Det behövdes inte ens ta tempen för att förstå att det var feber i farten.


När det ändå var morgon så blev det koll av feber och den visade lite drygt 39 grader och en helt tröstlös liten kille när mamma gick upp ur sängen för att sjukskriva oss. Inte ens pappas trygga famn kunde trösta, så det fick bli lite febernedsättande. 

Elias och jag spenderade hela förmiddagen i sängen, i en variant av orolig sömn och halvvaket tillstånd, utan att febern ville ge med sig.


 Det för först efter andra omgången febernedsättande som lille kraken började kvickna till tillräckligt för att vilja gå upp och leka lite. Bäst just nu är BLIBO (DUPLO) som vi bygger med i timmar varje dag.I morgon blir det pappas tur att mysa med liten kille, för nu i kväll verkar febern stiga igen.

1 kommentar:

  1. Farmor blir förtvivlad. Det känns som helt hemskt att det lilla, lilla livet får åter igen kämpa mot sjukdom. Finns det verkligen ingen vettig medicinsk hjälp och diagnos att få? Undrar vad Arga doktorn skulle säga om det?
    /Kram på Er och extra kram till mitt lilla, älskade barnbarn!

    SvaraRadera