torsdag 12 augusti 2010

Och så plötsligt händer det....

Hej hej Bloggen hallå!

Idag är dagen saker och ting verkligen började falla på plats på jobbet.
Teknikern som skulle fixa nätverksuttaget till mitt rum och höll på i tre timmar för att få till det, men nu funkar det och jag har kunnat börja flytta in på "mitt" rum! Hurra!!

Dessutom har det varit ett företag till oss idag, eller till cheferna, om man ska vara petig, som kommer att utrusta så att alla rum har skrivbord, hurts/bokhylla, besöksbord med två stolar och gardiner och detta lär ske inom kort! Hurra igen!!

Allt detta gjorde mig så glad att jag fick en massa energi att ta tag i och slutföra sådant som har släpat efter på jobbet, oftast små tekniska saker som finslipa och färdigställa utredningar och liknande! Sådär bara i ett trollslag börjar positiva saker och ting ske och jobbet är inte pest och pina att gå till längre!

Kan inte hjälpa att fundera på tankens kraft och energiflöden. Häromdagen så bestämde jag mig ju för att börja ta tag i sådant som är oavslutat och stjäl energi och började så smått med att färdigställa listan till försäkringsbolaget. Kan verkligen effekten av mitt beslut redan ge effekt?

Tjillivippen från Caramel som idag fått en riktig energikick och positivitetsinjektion

3 kommentarer:

 1. Det är ett bevis på att det faktiskt räcker med lite för att göra någon glad, eller?
  :)

  SvaraRadera
 2. åh så härligt. Bra med energikickar! :-)

  Förresten, tanter är vi nog allihopa på ett eller annat sätt. Fick precis ett sms från en kompis barn som titulerade mig "Tant Alex". haha. :-)

  Oavsett. Du är en förtjusande kvinna. Det är allt som räknas! :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, arbetslust och energikickar är ju så härligt att få. Jag får dock detta alldeles för sällan :) Man får ju plötsligt såå mycket gjort! Ha det gott!

  SvaraRadera