måndag 5 april 2010

Ruggväder (uppdaterad med foton)

Hej hej Bloggen hallå!

Idag kan jag inte direkt påstå att påsken visar sig från sin bästa sida. Utanför fönstret så är det grått och regnig. Älsklingen jobbar och det är bara jag och mina kattpojkar hemma, och de sover. Bettan är ute och ränner någonstans.

Vad kan då passa bättre än att sticka? I dag under förmiddagen så slutförde jag det engelska stickmönstret jag tidigare skrivit om under projekt 2010. Jupps, jag har äntligen fått tummen ur och dessutom följt hela mönstret med pärlor och allt.

Vad svårt det är att få ett bra foto på svart


Linslusen Tyson ville också var med på ett hörn


Så resten av förmiddagen har gått åt att leta nytt stickprojekt. Tänkas vilken sticknörd jag blivit. Blev så himla glad när jag hittade en sida med nya mönster. http://www.ravelry.com/ . Kände mig som ett barn på julafton, så nu håller jag på att översätta ett nytt mönster som nog får bli mitt nästa stickprojekt!

Om allt går som det är tänkt sig, borde nästa projekt se ut ungefär så här när det är färdigt (men i en annan färg)
(bilden är lånad från blogginnehavaren som gjort mönstret)

Mönstret finns att hitta här. Det är tur att YouTube finns, för man kan leta videoinstruktioner för många av de olika instruktionerna på stickbeskrivningarna.

Tjillivippen från Nörd-Caramel

5 kommentarer:

 1. Åh vad kul. Och spännande att få se resultatet på det engelska stickmönstret, och ditt nya projekt såklart. :-) Först ska jag ut på en promenad sen kommer jag att hålla mig inne. Tänkte måla lite istället. Tänk att en ruggig dag kan få oss att krypa in och vara lite kreativa. Det är ganska mysigt tycker jag. :-)

  SvaraRadera
 2. Hejsan gumman!!!
  Men va du är duktig =) själv började ja sticka ragg sockar... en e nästan klar =))) men å andra sidan så är det ju långt till vinten så ja hoppas ja hinner göra båda tills dess =))) men man vet ju aldrig...
  Massor med kramar

  SvaraRadera
 3. Va' duktig du e' Caramel!
  Det var ju tråkigt att höra att du är dålig ännu!/Kram, Anja

  SvaraRadera
 4. Hej vännen.
  Men Gud va duktig du är. Jätte fina!!
  Jag älskar pulsvärmare =)
  Tack för att du ville vara med i min lilla tävling =) Har nu antecknat tre lotter på dig vännen!!
  Lycka till!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 5. Hej

  oops kan ha glömt men tack för att du är så snäll. Det blev fel nu när jag skulle skicka denna kommentar.
  Kram

  SvaraRadera