fredag 9 april 2010

Äntligen fredag igen (updaterad lördag morgon)

Hej hej Bloggen hallå!

Vad märkligt att det blev en tom sida publicerad igår kväll när jag skrev. Antar att min trötta hjärna antagligen raderade inlägget istället för att redigera det.

Vad jag hade skrivit var i all fall lite om hur arbetsveckan inte riktigt slutade lika väl som den började. I mitt jobb är det inte helt ovanligt att man träffar på människor i kris, i situationer där de känner sig väldigt maktlösa och kan då kan de bli väldigt aggressiva, när de inte får vad de tycker de har rätt till. Det är inte helt sällan att just dessa personer inte heller kan eller vill se sin egen roll och ansvar i det hela.

Det var i ett möte med en sådan person jag blev hotad i torsdags. Till att börja med tänkte jag inte direkt mycket på det... men det ligger och gnager någonstans i bakhuvudet. På kvällen stickade jag helt frenetiskt på mitt senaste stickprojekt. Krångligare mönster har jag aldrig varit med om men jag är tacksam att jag kunde låta det sluka mina tankar den kvällen.

Igår var det lite extra ljuvligt att komma hem efter en intensiv veckas arbete. Skulle kunna tro att man inte varit ledig i måndags, för det har varit myyycket i veckan.

I helgen blir det lite mera terapiarbete, tror jag. Rabatterna behöver lite uppmärksamhet.


Tjillivippen från Caramel

9 kommentarer:

 1. Vad har du skrivit, det går ej att läsa

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!! Ja, nu är det Fredag =) Snart Lördag & jobbe dag! Önskar jag vore ledig imorron.. men jag är lycklig för att jag har ett jobb =)
  Hur är det med dig & dina tisetassar??
  Tänkte fråga dig hur du gjort för att få "start sida " " Om Caramel " " Kissarna " & " Projekt " ?? Skulle oxå vilja kunna ha det så & lägga "undan " lite från bloggen, men som man ändå kan gå in & se & läsa!!
  Önskar dig en toppen helg!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Ja det låter som om det kan vara påfrestande på ditt jobb ibland. Då är det bra att ha något som skingrar tankarna när man kommer hem. Många gånger är det lätt att ta med sig jobbet hem, i tankarna. Förstår dig mycket väl; hade också ett liknande jobb tidigare :) Ett hantverk gör susen då att pyssla med. Hoppas de jobbiga tankarna nu har lagt sig och att du får en skön helg :)

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!! Fniss.. ja, ibland undrar man vad man tänker på.. eller med VAD..hihihi..
  jag misstänkte att det va nått som gått lite galet..men jag skrev en hälsning ändå =))
  Å, ja! fy, det måste va jobbigt ibland att sitta i den jobbsituation du gör. Men vilken tur att ni finns!!!
  Hoppas det inte va ett allt för allvarligt hot du fick vännen!!!!!!
  Du få vara rädd om dig.. finns bara en av dig & dig vill jag INTE mista!!!
  Tack söta du för ditt tips! Jag ska genast se om jag kan hitta =))
  Så tacksam över att du tog dig tid!!
  Ha nu en fin helg & jag hoppas att det som hände dig på jobbet, inte ligger & gro mer!!!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 5. Hej igen =))
  Bara jag igen..fniss.. nu har jag kollat detta med "sidor" & jag fattar inte hur jag ska få FLERA sidor??? Jag är nog rejält trög..fniss.. men det står att jag kan dra 6 släppa dem där jag vill ha dem.. men det går ju inte.. jo, dra den hit & dit kan jag men den stannar ju inte & det blir bara EN!??
  Vad gör jag för fel???
  Tack på för hand =))
  Kram

  SvaraRadera
 6. Fruktansvärt att bli hotad på jobbet! Hoppas att du får professionellt stöd när sådant händer. Stickning och trädgård kan ju skingra tankarna men ibland behövs annan hjälp också. Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 7. Ha,ha ... nu förstår jag varför det var ingen text *ler*!
  :)

  SvaraRadera
 8. Hej där,
  Hoppas du har haft en skön och lugnare helg än det jag läser att du varit utsatt för på jobbet.
  Kramar om..

  SvaraRadera