lördag 20 juli 2013

Lördags-lägesrapport

I morse gjorde vårt lilla yrväder sovmorgon till 06.50 efter någon timmas panikgråt mitt i natten, där det enda som hjälpte till slut var att krypa över och somna i pappas famn.

Men redan från start idag visade han sig vara  på väldigt märkligt humör. När inte mamma klev upp ur sängen med honom och pappa så slängde han sig raklång på sovrumsgolvet om visade sina protester på en tvåårings vis.

Lite snack om att leka med skruvdragaren från i går fick lilleman att lämna sovrummet trots allt. Men under tiden mamma fick lite sovmorgon så körde den lilla mannen med sin far. Det var ord och inga visor.

När Elias äntligen fick väcka mamma så var han själv väldigt trött, men säg den tvååring som erkänner sådant. Istället blev det dundrande dåligt humör med golvslängningar och diverse missnöjesyttringar.

 Humörsvängningar?
 Snart är vinbären helt mogna
 Det visade sig tidigt att det blir en varm dag idag

Efter en dryg timmas vila och lite lunch så tog vi oss en liten tur till Lerum för införskaffandet av lite förnödenheter.

 Viktigt med vätska när det är varmt

 Visar stolt upp skruvdragaren

När värsta heta solen lämnat översta delen av tomten gick vi ut. Pappa jobbade på huset lite medan Elias och jag utövade lite sport.

 Verkar kunna bli talang i innebandy
 Eller brås han på morfar med fallenhet för alla bollsporter?

 När pappa lever om med vinkelslipen måste man vara rädd om öronen

 Hammocken har fått sig lite renovering

Fokuserad hantverkare

Ungefär så har vår varma lördag förlöpt. Nu försöker den lilla hjälten somna med pappa. 

2 kommentarer:

  1. Det är inte bara Morfars bollsinne Elias har ärvt, mamma har så vitt jag minns också bra bollsinne. Det är ju tur att han inte har ärvt mitt för jag har inget. MORMOR

    SvaraRadera
  2. Förutom alla andra talanger - oavsett vad de kommer ifrån - så har Elias HUMOR! En egenskap som farmor uppskattar väääldigt mycket;)!/Kram!

    SvaraRadera