lördag 2 februari 2013

Underbar dag

I mitten av denna veckan så var det dags igen. Denna gången var det kräksjukans tur att härja med liten krake. Helt klart har detta nog varit det mest påfrestande för Elias då han sovit närmare 20 timmar på ett dygn från i torsdags till fredag eftermiddag. Men när aftonen kom så började han kvickna till lite.

Stadens Hjältar på pappas dator och lite Proviva, det är finfint fredagsmys

 Efter all den sömnen vaknade Elias 03 i natt, satte sig upp och skrek :-MAAAA, vilket är hans uttryck för mat och dryck. Det sistnämnda var inte intressant utan han propsade på att gå upp. Suck!!
Väl uppe så visade han tydligt att han ville ha gröt tillagad men gissa om det dög när han fick den?? Men lite blåbärskräm och lite macka gick ner i alla fall.
Lite lek hann vi också med sådär tidigt på morgonen. Efter sedvanliga "städa mammas skåp" så var det dags att packa väskan. Men helt klart är att det har vänt! Go och glad, leker, pladdrar, stojar och har sig igen!

Packad och klar, redo att åka till mormor och morfar!!
Vädret idag har bjudit på underbar promenad i solen och Elias somnade så gott i vagnen. Vi är så glada att den lilla sjusovaren sover så gott i sin vagn, allra helst nu när återhämtning pågår.

Vår underbara lilla sjusovare!


2 kommentarer:

  1. Hoppas att ni får vara friska nu! Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack GG för att det slutade lyckligt ännu en gång! Lilla Hjärtat vad jAG KAN LÄNGTA EFTYER HONOM OCH ER , FÖR DEN DELEN:)!/kRAM!

    SvaraRadera