söndag 17 februari 2013

Tiden räcker inte....

.... riktigt till att hålla bloggen så uppdaterad som den var förr! Men vi  gör ett försök att sammanfatta lite vad som hänt sen sist:

Elias hann vara på förskolan en dag innan det blev en omgång till med magsjukan och med sjuk liten kille går mycket i slowmotion.

Men vi har hunnit med en del ändå:

klä om våra köksstolar

Busa i massor

 Vinkat till rådjuren
Kört lastbilen på COOP
Och ätit första klubban någonsin

Mumsigt

3 kommentarer:

 1. Men nu hade du ELIAS jätte tur som fick
  en klubba,hoppas att du tyckte den var god.

  KRAMAR från MORMOR

  SvaraRadera
 2. Hejsan på Er !
  Nu håller vi tummarna att ni får lite lugn och ro på hälsofronten. Det vore ju så härligt att få se den lille älskade ungen med rosor på kinderna. Snart, ja, jag tror att det vänder redan nästa vecka, börjar vi få lite vårkänningar. Kanske jagar vårvindarna bort alla plågsamheter från er!
  Hos oss har vi fått öka dosen med insulin till Wille utan resultat. Han dricker och kissar lika mycket som innan. Annars märker vi inte att han skulle vara sjuk - han orkar jaga Maija som alltid.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej kusin, låter som mycket vab i livet, urk... Jag har ett kort i Swe på dig och din bror, måste säga att Elias är otroligt likt dig när du var liten, eller? Ska se om jag hittar kortet i sommar, så jag kan skicka ett "bevis". Krya på er och må så gott // Lena

  SvaraRadera