onsdag 10 oktober 2012

Fara å färde...

Eftersom Elias fortfarande är för hängig för att klara av hela dagar har jag återigen varit i kontakt med hans doktor och det var överenskommet att Elias skulle komma in och lämna nya prover.

Det gjorde vi i går och det märktes tydligt på vår lilla krake att han allt för väl mindes förra besöket i på labbet, men han var en jätteduktig pojke även denna gången. Sköterskan som skötte provtagningen frågade lite försiktigt om Elias hade tid för läkarbesök nu efter, vilket han inte hade.  -Då ska jag se o inte doktorn kan träffa er i alla fall, sa sköterskan och förklarade att Elias snabbsänka var lite förhöjd och han hade feber.

Doktorn tog emot oss igen och gjorde ännu en undersökning på en mycket motvillig liten kille. Men denna gången hittade han en öroninflammation som just börjat att bubbla upp, så nu är det antibiotika och alvedon som gäller flera gånger om dagen för resten av veckan.

Nog är det tur att de är lyhörda med så små barns hälsa i alla fall när de är bedrövligt dåliga när det gäller oss vuxna. Så jag tror faktiskt att antibiotikan blev insatt innan infektionen han bli som värst och tagit hål på trumhinnan.

Medicindags på morgonen
 
Feberhäng i soffan 
 
Men jag undrar ändå om  det inte är tänkt att sjuka barn vara lite lugna och hålla sig från nya äventyrliga upptåg när febern skjuter i höjden i den lilla kroppen, för det verkar inte så här hos oss i alla fall:


 


Stolt över sin nya bravad.

Vojne, vojne....

1 kommentar:

  1. Det är ju en duktig "krabat" ni har, men det är naturligt att mellan varven av feber är man lite piggare och då vill han vara lite igång, han kan ju ej förstå att när man har feber kan man ta det lite lugnt. Vi hoppas att du snart är frisk vår GULDKLIMP.
    MVH MORMOR

    SvaraRadera