lördag 10 mars 2012

Och så hände det igen...

... att ännu en "alldeles för stor" pyjamas som ligger längst ner i byrålådan prövas på, mest på skoj och även den sitter som en smäck! Antar att det är bara för mamma och pappa att acceptera att liten håller på att bli stor, även om det tar emot lite.

Linslusen manekängar


Idag har det varit en helt fantastisk vårdag så vi bestämde oss för att pyssla på lite ute på gården. För Elias innebar det premiär med de förhatliga gummistövlarna och galonbyxorna. Vi kan nog lugnt påstå att gummistövlar är nog bland det läbbigaste som Elias fått stå ut med än så länge. Har provat att ha på stövlarna vid några tillfällen inomhus och då har han gråtit hjärtskärande, men det gick lite bättre idag ute på tomten. Efter en liten stund fann han viss tjusning i att få traska på egna fötter, men han var mycket, mycket sammanbiten.

Sammanbiten liten
 Tyson spanar... kanske efter fler vårtecken?
 Nu porlar vattnet i bäcken igen

Halva familjen på bild

Det är helt fantastiskt att se hur Tyson och Elias har börjat att närma sig varandra. Elias verkar ha lärt sig att inte lugga Tyson i pälsen eller skrika allt för högt och uppskattningen för det visar Tyson genom att stryka sig och försöka kela med Elias! 

Det var en väldigt trött liten kille som stöp i säng nu just innan 19.

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder.../Kram

    SvaraRadera
  2. Dom växer alldeles för fort.
    Härlig med vår även om stövlar och galonbyxor inte är det roligaste att ta på.
    Ha det gott!!!!

    SvaraRadera