fredag 6 januari 2012

04:48

...verkar vara det nya magiska klockslaget för Elias när han bara måste gå upp på morgonen. Fortfarande tidigt men betydligt bättre än 03:30. Vi jobbar enträget vidare på att försöka vrida om dygnet lite till.

Häromdagen var vi på uppföljning av mjölkallergin på Barn- och Ungdomsmottagningen i Lerum. Pricktestet visade inget så det fick bli ett litet stick i fingret. Något som vår övertrötte unge herre inte alls uppskattade. Han vrålade ilsket ända tills jag fått på honom overallen och lade honom i vagnen och han slocknade. Nu väntar vi in provsvar innan vidare planering görs.

Men i väntan på provsvar så kan jag bjuda på en lite filmsnutt. Numera går det snabbt som tusan när Elias tar sig framåt, allra helst om det är till något han vill ha:2 kommentarer:

 1. De här filmsnuttarna är ba' så härliga att se. Hur funkar den där cirkusmattan? Vad den kanske en flopp?
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå Anja, nog blir den en hit, det är bara jag som inte fått den berömda tummen ur och tvättat den, men det gjorde jag igår och nu är den ren, mjuk och jättefin. I nästa inlägg där vi lagar mat så sitter Elias på den i de nedre bilderna.

   Kram

   Radera