torsdag 21 juli 2011

Framsteg

Hej hej Bloggen hallå! 

 Go och glad! Snart börjar nog skrattet att komma

I går var lilleman på två månaderskontrollen, vilket också innebär läkarundersökning. Han skötte sig exemplariskt och den enda gång som lite gråt och protester kom var vid test av några nyföddhetsreflexer för då blev han rädd och sen arg. Av ren och skär frustration så började han att sparka frenetiskt och plötsligt får han in en fullträff och vänder sig med en hiskelig fart över på magen. 

Så typiskt va? När Elias äntligen får till det att vända sig så gör han det inför publik som BVC- sköterskan och doktorn. *ler*

Läkaren var nöjd med Elias hälsa och utveckling. Han tyckte att han var väldigt stabil och fin i rygg och nacke för sin ålder och noterade att Elias har full fokus på sin mor då han inte släppte mig med blicken under hela undersökningen.

I går innan nattningen var det dags för ett bad. Det var inte direkt någon hit när Elias var nyfödd men det verkar ha gett med sig, I går så plaskades det lite och pratades för fullt. Enda ledsamheten var när stygga mamma tog upp honom från badet. 

Det var nog allt för denna gången! 

Tjillivippen från mamma-Caramellen och lilleman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar