torsdag 21 april 2011

Sista dagen på jobbet!

Då kom dagen som jag längtat så efter under våren.

När den äntligen var här, så var det med väldigt blandade känslor jag gick till jobbet sista dagen på vad som beräknas bli på ett år. Det är så mycket jag kommer att sakna med att inte gå till jobbet, men å andra sidan så är det mycket nytt som sker på hemmafronten inom en ganska snar framtid. Solen sken och det var ljummet i luften redan tidigt på morgonen.
För ett par veckor sedan så höll jag i en liten våffelgräddning på våffeldagen på jobbet och det var uppskattat så nu när påsken närmade sig så tyckte vi att det kunde vara trevligt med en påsk-lunch som knytkalas för de som ville.
Det passade sig perfekt att jag tog med dessert till det knytkalaset.Den första kakan, (överst i bilden) Frusen moccatårta, norpade jag receptet rakt av från Danielle som har bloggen Heavenly Cupcake och det receptet hittar du här. Den andra kakan var lite mera av en egen komponering, recept kommer senare.

Väl hemma så satte vi oss på altanen för att att njuta av det underbara vädret och det är väl åt det hållet jag hoppas att semestern och uppladdning inför babyns ankomst blir....


Njutande av solen på altanen med stickningen i högsta hugg.

Glad påsk alla!

4 kommentarer:

 1. ta det lugnt nu dom här sista veckorna innan du får bebisen...passa på att samla krafter och se till att bara vara :))
  Glad Påsk till deg med!

  SvaraRadera
 2. Ser ljuvligt ut!/Kram, Anja

  SvaraRadera
 3. Mmmm...'
  Ser härligt ut
  Njut & bara var..
  Önskar dig en GLAD PÅSK
  Kramisar
  Sus

  SvaraRadera
 4. Ha en riktig varm och solrik påsk!
  kram

  SvaraRadera