fredag 4 juni 2010

Det var ett tag sen

Hej hej Bloggen hallå!

Oj, av tiden går, nu är det ett par veckor sedan jag lade in något nytt inlägg här. Kan inte direkt påstå att jag har massor att berätta heller, känns som om det faktiskt inte händer så mycket att berätta om. Kämpar mig genom vardagen, längtar efter semesterns vila.

Förra fredagen var älsklingen och jag till en arkitekt för lite rådgivning kring möjligheterna till utbyggnad av huset. Arkitekten var inte direkt jätteimponerad över vårt förslag att bygga ut i vinkel, det skulle kosta mer än vi antagligen skulle få tillbaka vid en försäljning. Om vi ska bygga ut så rekommenderade han att bygga på längden och flytta befintlig entré. Så det var bara att åka hem och sätta sig i tankeverkstaden igen. Som vi fnular, stöter och blöter idéer med varandra.

Vi har varit på en husvisning i tisdags. Ett hus som såg väldigt fint ut på Hemnet, eller hur?


Men väl på plats så märkte vi att fasaden var dålig och skulle antagligen behövas bytas. I ytterdörren hade de sågat ut och satt in en kattlucka. Men den sitter snett!! Inne i huset var det lite märkliga saker också... som taket i köket var märkligt lappat, vattenskada??

Åja, vi tittar vidare, ska på en annan visning på tisdagen som kommer.

Nu när värmen och det fina vädret äntligen kommit så ser vi inte mycket av katterna, på dagtid i alla fall. På morgonkvisten kommer Tyson och väcker oss, bara för att han vaknat av att det håller på att ljusna.

Tjillivippen från Caramel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar