lördag 15 maj 2010

A walk down memory lane...

Hej hej Bloggen hallå!

I dag har älsklingen och jag gästspelat i våra gamla trakter. Vi hade vägarna förbi den stadsdel som jag bodde i när älsklingen och jag träffades och vi senare bodde i under ett år, innan vi flyttade ut hit till huset.

Vi passade på att äta lunch på en av de lokala kvarterskrogarna på det närbelägna torget. Åhh, snacka om nostalgi. Kom att tänka på att jag har inte ätit Thai-mat sedan vi flyttade. Men det har fantiserats om Thai-mat från just den restaurangen. Jag vet inte om jag kan påstå att verkligheten motsvarade min fantasi... det var mycket, mycket godare i min fantasi.

Sedan åkte vi förbi lägenheten. Den galna tanten med balkongen bredvid vår före detta balkong verkar bo kvar. Kan inte påstå att jag saknat henne. Det var nog för allas bäst att vi flyttade därifrån. Som hon betedde sig och sprayade konstiga saker på katterna när hon trodde att vi inte såg, hade det nog lett till rejäl grannfejd. Något för herr Aschberg att bita i!

Nåväl, när jag flytte till Högsbo och bodde där, var det precis vad jag behövde då. Men tiderna förändras och nu har vi helt andra behov i vårt boende.

Tjillivippen från Nostalgi-Caramel

1 kommentar:

  1. Hej vännen.
    Å va mysigt!! men tanten med konstiga sprayen va ju mindre mysig!! Tur ni flyttade därifrån =)
    Önskar dig en underbar Måndag vännen & hoppas du mår bra!!
    Varm kram Tina

    SvaraRadera